زهرا قدیمی عضو شورای شهر اردبیل:
✅ضعف در عملکرد برخی از معاونتها و سازمانها وجود دارد
✅اولویت بندی پروژه ها مشخص نیست
🔹زهرا قدیمی عضو شورای شهر اردبیل در جلسه رسمی شورای شهر در خصوص تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۲ شهرداری اردبیل گفت:شورای شهر همواره همسو با شهرداری اردبیل در اجرای فعالیتها و پروژه های کلان شهری است. اما برخی ضعف ها در بودجه وجود دارد که امیدوارم این ضعفها و نکات ارایه شده در تلاش برای بهینه کردن و بهتر کردن خدمات ارایه شده برای شهروندان موثر باشد.
🔹وی ضمن تقدیر از زحمات شهردار اردبیل در تحقق بودجه سال ۱۴۰۱ گفت: در بودجه سال جاری نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد از فروش املاک را شاهد بودیم. به هیچ عنوان مخالف فروش املاک نیستم اما بایستی شفاف مشخص شود درآمد حاصل از فروش املاک برای اجرای چه پروژه هایی صرف می شود.
🔹رئیس کمیسیون امور بانوان شورای شهر اردبیل با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۲ شهرداری نیز ردیف ۶۰۰ میلیارد تومانی برای فروش املاک پیشنهاد داده شده است؛گفت:در بودجه سال آتی ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد از محل فروش املاک و دارایی سرمایهای تصویب شد.
🔹قدیمی همچنین با اشاره به ضعف برخی از واحدهای شهرداری اردبیل در ارایه خدمات به شهروندان بیان کرد: نبود مدیریت مالی مستقل، نبود نیروهای توانمند و متخصص، عدم تزریق مالی از مرکز و حتی عدم ساختمان اداری و استفاده غیراصولی از ردیف اعتبارات بودجه توسط سازمان فناوری و اطلاعات و ارتباطات شهرداری منجر به ضعف این سازمان در ارایه خدمات هوشمند و الکترونیک شده است.
🔹دبیردوم شورای اسلامی شهر اردبیل تصریح کرد: خدماتی که سازمان فناوری و اطلاعات و ارتباطات شهرداری ارایه میدهد تصمیم گیرنده برای سایر حوزه ها در الکترونیکی سازی است. اما متاسفانه در حال حاضر خدمات به صورت سنتی ارایه میشود. هرچند ۳۳ میلیارد تومان ردیف بودجه در سال ۱۴۰۱ مشخص شده بود و دغدغه تمام مسئولان الکترونیکی کردن است اما طرح الکترونیکی سازی خدمات شهرداری تاکنون ابتر مانده است.
🔹عضو شورای شهر اردبیل همچنین بیان کرد: در بودجه ۱۴۰۱ در بحث طراحی و ساماندهی دفن زباله ۲۱ میلیارد مصوب کردیم. در سال ۱۴۰۲ بودجه درخواستی ۳۵ میلیارد از طرف معاونت عمرانی است. به گفته معاون امور زیربنایی مطالعات انجام شده ولی روش انجام کار مشخص نیست.در عرض این مدت یک بند از مطالعات به شورا ارایه نشده است. اما معاونت عمرانی پیشنهاد ۳۵ میلیارد را ارایه کرده که قابل درک نیست و هدف نشان دهنده ضعف در مجموعه معاونت زیربنایی است.
🔹 قدیمی ادامه داد: شاید نزدیک به پنجاه درصد خدمات شهرداری و توسعه شهری مربوط به معاونت امور زیربنایی و حمل ونقل شهری باشد. عدم همکاری سایر حوزه ها با این معاونت ضعف را چند برابر کرده است. به طور مثال در بحث احداث انبار برای دپو نمک های غیر خوراکی خریداری شده که نیاز به یک انبار و سوله بود متاسفانه کوتاهی شده است.
🔹 عضو شورای شهر اردبیل در مورد المان وحدت گفت: از مردم شریف اردبیل عذرخواهی می کنم. جای صحبت در این مورد دیگر نیست. چرا که جز شرمندگی چیزی عایدمان نمی شود.
🔹وی اظهار کرد: از دیگر مشکلات بودجه ۱۴۰۲ عدم پیوست فرم ۳ و مشخص نشدن اولویت انجام پروژه هاست. ضعف در حوزه حمل و نقل مشهود است. طولانی بودن مسیر مبدا تا مقصد که میانگین برخی مسیرها در حدود یک ساعت است. کمبود و ناوگان حمل و نقل عمومی و فرسوده بودن ناوگان بخش خصوصی، نبود نظارت کافی ازدیگر مشکلات این حوزه است که امیدواریم اختصاص بودجه برای سال آتی در جهت ارائه خدمات بهتر باشد.
🔹قدیمی با تاکید بر اینکه طرح مطالعات حمل و نقل شهری بایستی در اولویت قرار گیرد؛ افزود: موازی کاری در بین مرکز، مناطق و سازمانها وجود دارد که این امر باعث هدر رفتن نیروی کار و هدر رفت بودجه میشود. بودجه سال ۱۴۰۲ مثل سال گذشته بدون هیچگونه نوآوری و تغییر به شورا ارایه شد که میتواست بهمراه طرح و ایده باشد.
🔹وی گفت: بودجه پیشنهادی به شورای شهر در سال گذشته یک هزار و ۴۰۰ میلیارد بود که با اضافه شدن اعتبارات دولتی به مبلغ ۶۰ میلیارد تومن و ارزش افزوده ۱۱۸ میلیارد تومان تا امروز یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تحقق یافته است.
🔹قدیمی در پایان افزود: در طول تاریخ فعالیت شهرداری، شاید فقط همین دو سال اخیر است که شهرداری از اعتبارات دولتی وارزش افزوده در راستای توسعه شهری استفاده میکند. از اقدامات ملی شهردار اردبیل در راستای جذب این اعتبارات و همچنین از اعضای شورای شهر بویژه رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در تصویب بودجه و تمامی نیروهای ستادی و اجرایی، معاونان، مدیران مناطق که شبانه روزی در حال خدمت رسانی به شهروندان اردبیل هستند کمال تقدیر را دارم.
انتهای پیام/