ناصر ناطقدرآبادی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: اصلا منطقی به نظر نمیرسد که مناسبسازی فضای شهری برای عبور و مرور معلولان در یک منطقه 10 درصد و در منطقه دیگر شهرداری 70 درصد پیشرفت داشته باشد در حالی که در همان مناطقی که رشد این پروژهها بین صفر تا 10 درصد است بیشترین جمعیت معلول را شاهد هستیم.
وی ضرورت تهیه و تدارک یک رویکرد قوی فرهنگی و اجتماعی را در برنامهها و حرکت رو به جلوی شهرداری در توجه به ابعاد مختلف توسعهای یادآور شد و گفت: ایجاد فرهنگسراها در چهار نقطه شهر که با یک رشد فیزیکی نامتوازنی روبهرو است حکایت از غفلت در این حوزه است که امیدواریم شهردار اردبیل با رویکردی که در پیش گرفته است در سال آینده بتواند به سرعت زمینه احداث و راهاندازی این فرهنگسراها را فراهم بیاورد.
دبیر شورای شهر اردبیل یادآور شد: اگر رکودی وجود دارد این رکود متعلق به یک منطقه خاص نیست بلکه آثار آن باید در همه مناطق یکسان دیده شود به طوری که آمار درآمدهای تحقق یافته در 9 ماهه 47 درصد است به طوری که به طور میانگین در برخی از مناطق این رقم کمتر و در برخی مناطق بیشتر است اما در مجموع یک سیر صعودی را در افزایش درآمدهای شهرداری شاهد هستیم.
ناطقدرآبادی با بیان اینکه بیشترین درآمد شهرداری به دلیل پرداخت عوارض از سوی مردم در مناطق سه و چهار تحقق پیدا کرده است، بیان کرد: گاه هزینهکردهای ما هیچ همخوانی با درآمدها ندارد و از یک سیر منطقی و عقلانی تبعیت نمیکند.
وی با بیان اینکه باید این سیر صعودی به خوبی طی شده و وضعیت متفاوتی را در حرکتها و اقدامات رو به جلو شاهد باشیم، افزود: ما همچنان از عدم وجود یک نقشه راه مهندسی فرهنگی و مدیریت شهری در بلندمدت رنج میبریم در حالی که باید در برنامه سال آینده این رویکرد تعریف و نقشه راه نیز مشخص باشد.
دبیر شورای شهر اردبیل با انتقاد از نصفه و نیمه ماندن برخی از پروژههای اجرایی به ویژه در بحث آسفالتریزی ادامه داد: این اصلا منطقی به نظر نمیرسد که بخواهیم پیشرفت کمتر پروژه را 100 درصد نشان دهیم یا آمار غلط به مردم ارائه کنیم در حالی که این آمارهای غلط تصمیمگیریها را سخت و حرکتهای توسعهای را کند میکند.
ناطقدرآبادی ضرورت توجه به مدیریتهای علمی را یک ضرورت حیاتی توصیف کرد و یادآور شد: ما هرگز با ارائه آمار غلط نمیتوانیم وضع موجود را درست ارزیابی کرده و برای آینده تصمیمگیری کنیم.
وی عنوان کرد: قطعا تجربه گذشته چراغ راه آینده ما است و ما اگر در متمم بودجه نیز نتوانیم این مدیریت درست علمی و منطقی را مدنظر قرار دهیم قطعا با چالشهایی روبهرو خواهیم شد.
عضو شورای شهر اردبیل توجه به گذشت و استفاده از تجربیات آن را اساسیترین ارکان تصمیمگیری توصیف کرد و گفت: عدم پیشرفت برخی از پروژهها به رغم درآمد مناسب در مناطق شهرداری واقعا تاملبرانگیز به شمار میرود.