عضو شورای شهر اردبیل:
پیگیریهای شورا در کمیسیونهای تخصصی دقیق اطلاعرسانی شود
عضو شورای شهر اردبیل گفت: پیگیریها و اظهارنظر اعضای شورای شهر در کمیسیونهای تخصصی شورا باید به درستی تبیین و به اطلاع مردم برسد.
حسین افسانه در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار کرد: ما به هیچ وجه نسبت به مطالبه مردم بیتفاوت نیستیم بلکه در کمیسیونهای تخصصی مباحث و موضوعات نظیر پسماند و نخالههای ساختمانی مکرر مطرح شده و اعضای شورای شهر خواستار اقدام سریع شهرداری برای ساماندهی کارها در این حوزه شدند.
وی خاطرنشان کرد: در چند مرحله معاونت خدمات شهرداری با حضور در شورا برنامهها و راهکارهای موردنظر را در مدیریت پسماند و نخالههای ساختمانی مطرح کرده اما جای تاسف اینجاست که هیچ گزارشی از این مباحث به اطلاع مردم و اصحاب رسانه نرسیده است.
عضو شورای شهر اردبیل افزود: انتظار داریم با انتخاب یک دبیر ثابت برای کمیسیونها اظهارنظر اعضا ثبت شده و در صورت جلسات قید شود تا همه نسبت به موضعگیری و پیگیری مباحث مطرح شده آگاهی پیدا کنند.
افسانه ادامه داد: پسندیده نیست که به رغم این پیگیریها و اقدامات یک مجموعه دیگر به ویژه مراجع قضائی در این بخش ورود پیدا کنند چرا که این نشان میدهد ما هنور نتوانستهایم وظیفه و رسالت خود را به درستی انجام دهیم.
وی به پروژه سرمایهگذاری تولید سوخت جامد از پسماند اردبیل اشاره و تصریح کرد: در قرارداد شهرداری مخیر است تا در صورت مشاهده عدم تحرک از سوی سرمایهگذار در یک فرجه زمانی سه ماهه لغو قرارداد را انجام دهد.
عضو شورای شهر اردبیل بیان کرد: در کنار این امر باید موضوع تفکیک از مبدا، تخلیه زباله در ایستگاه موقت و دائمی و تعیین تکلیف شیرابهها انجام شده و شهرداری نیز تعهدات خود را به درستی انجام دهد.
افسانه افزود: ما تشخیص انجام کار و اراده سرمایهگذار برای پیشرفت پروژه را به عهده شهرداری اردبیل میگذاریم تا آنها خودشان با یک سنجش و ارزیابی دقیق کار را به پیش ببرند.
وی گفت: به هیچ وجه با حجم و درصد پیشرفت پروژه نمیتوان در مورد انگیزه سرمایهگذار برای پیشرفت کار و موضع او تصمیمگیری کرد بلکه بهتر است با یک نگاه واقعبینانه در این زمینه تصمیمگیری شود.
عضو شورای شهر اردبیل به دو ایراد اساسی حسابرسی سال 96 شهرداری و سازمانهای تابعه نیز اشاره و اظهار کرد: نتیجه حسابرسی نشان میدهد که درآمدها و هزینهکردها شفاف نبوده و روند حسابرسی به گونهای بوده که در یک مورد مردودی و در مابقی موارد عنوان مشروط بیان شده است.
افسانه خاطرنشان کرد: سالانه به طور میانگین 3 میلیارد تومان هزینه پرسنل و تجهیزات مالی شهرداری و 100 میلیون تومان نیز هزینه حسابرسی است که با وجود این هزینهها شرایط حسابرسی انجام شده و نتایج آن قابل قبول نیست و باید ضعفها را در حوزه امور مالی رفع کرده و به استانداردهای واقعی نزدیک کرد.
وی عملکرد مسئولان حوزه مالی را در شهرداری غیرقابل قبول توصیف کرد و گفت: نباید در تصویب و یا عدم تصویب حسابرسی سالانه عجله کنیم بلکه باید به سمتی حرکت کنیم تا ایرادات و اشکالات رفع و وضعیت اسفناک مالی شهرداری سروسامان یابد.
عضو شورای شهر اردبیل بیان کرد: به هیچ وجه نتایج اعلام شده حسابرسی با یک بند مردودی و مابقی مشروط قابل پذیرش نیست و ضرورت دارد بیش از این شفافیت کار مدنظر قرار گیرد.
افسانه نمونه این اقدامات مالی را بیان عملیات واقعی 240 میلیارد تومانی در بودجه 96 و ارائه متمم 400 میلیارد تومانی اعلام کرد و افزود: در این بین در گزارش حسابرسی رقم 160 میلیارد تومان به شکل منفی گزارش شده است.
وی ادامه داد: ما باید به تفریغ بودجه و متمم سالانه توجه کنیم تا ارقام غیرواقعی قید نشود و شایسته است در سازمانها هیئت مدیره و شورای سازمان صورتهای مالی را در سازمان به صورت دقیق بررسی کنند.
انتهای پیام