🔺نطق پیش از دستور سلامت صفری در خصوص چرایی مشارکت در انتخابات مجلس؛
🔺سلامت صفری عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اردبیل:
✅مجلس مسیر ارتقا ضریب امنیتی کشور است
✅امکانات شهرداری در زمان انتخابات مدیریت و کنترل شود
✅لزوم حفظ شان مجموعه مدیرت شهری در زمان انتخابات
🔹عضو شورای شهر اردبیل در 94 امین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر اردبیل در نطق پیش از دستور خود در این جلسه گفت: از آنجایی که مجلس مسیر ارتقا ضریب امنیتی کشور است؛ لذا تکلیف همگانی است برای صیانت از کشور و افزایش امنیت خود در دوازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان اسلامی مشارکت کنیم.
🔹وی ضمن دعوت از عموم مردم شهر اردبیل جهت شرکت در انتخابات مجلس و خبرگان رهبری گفت: در یازده اسفندماه سال جاری مردم پای صندوق های رای خواهند رفت و یک مجلس قوی را تشکیل خواهند داد؛ چرا که طبق قانون اولا شرکت در انتخابات و حضور در پای صندوقهای رای حق همه مردم است و ما از این حق قانونی خود استفاده می کنیم و دوم اینکه از نگاه دینداری و شرعی حضور در انتخابات یک تکلیف شرعی است که باید آن را انجام داد.
🔹 رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهراردبیل با بیان اینکه مجلس کانون دفاع از انقلاب اسلامی و محل تصمیم گیری و حل مشکلات کشور است؛افزود:در واقع مجلس مسیر ارتقا ضریب امنیتی کشور و مسیر تقویت و همبستگی ارکان نظام و سه قوه و محل عملیاتی کردن سیاستهای اعلامی از سوی مقام معظم رهبری است.
🔹سخنگوی شورای اسلامی شهر اردبیل ادامه داد: مجلس به سرنوشت و اقتصاد ما، سیاست و امنیت ما، روابط بین الملل و تقویت اقتدار نظام و جبهه مقاومت و سیاست بازدارندگی ما و بر تمامی ارکان زندگی ما تصمیم می گیرد. پس تکلیف است که در پای صندوق رای حضور داشته باشیم تا با انتخاب افراد شایسته یک مجلس قوی تشکیل دهیم.
🔹 صفری با تاکید بر اینکه همواره در راستای برگزاری سالم انتخابات شورا و شهرداری اردبیل نیز ایفای نقش خواهند کرد؛گفت: لذا لازم است برای داشتن یک انتخابات سالم از رشد شایعه و تخلفات در مجموعه شهرداری اردبیل پیشگیری کنیم.
🔹 وی گفت: انتظار است تا سه ماه آتی تا زمان انتخابات، از هرگونه سفارشها، تهدیدها، عزل و نصب های غیرضروری و هدفدار در مجموعه مدیریت شهری پیشگیری کرده و در پاکسازی عکس کاندیداها از معابر شهری وغیرمجاز عادلانه و یکسان اقدام کنیم.
🔹صفری همچنین با اشاره به اینکه استفاده از امکانات شهرداری باید مدیریت و کنترل شود؛افزود: شان مجموعه شهرداری تا اتمام برگزاری انتخابات باید حفظ شود. درست است که همه افراد پشت سر کاندیدای مورد حمایت خود میروند و این امر هیچ اشکال قانونی ندارد،اما انچه مهم است حفظ شان است چرا که همه طالب شان و پرهیز از رسوایی هستند.
🔹عضو شورای شهر اردبیل در ادامه جلسه گفت: چنانچه در حوزه انتخابات در بدنه مجموعه شهرداری اردبیل مشکلی و موردی بود؛ افراد میتوانند گزارشات خود را بهمراه مستندات به شخص شهردار، رئیس شورای شهر و یا رئیس کمیسیون نظارت و پیگیری شورا جهت رسیدگی و پیگیری ارایه دهند.
#بخش_دوم
🔺نطق پیش از دستور سلامت صفری در خصوص تدوین بودجه 1403 شهرداری اردبیل:
🔺سلامت صفری عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اردبیل:
✅ اولویت و زمان اتمام پروژه های عمرانی در لایحه پیشنهادی مشخص شود
✅ حل مشکلات فاضلاب شهر با مدیریت جهادی
🔹سلامت صفری عضو شورای شهر اردبیل در بخش دوم از نطق پیش از دستور خود در 94 امین جلسه رسمی شورای شهر اردبیل گفت: با توجه به اینکه در آستانه بودجه نویسی برای سال آتی قرار داریم، لذا توجه به چند پیشنهاد برای مدیران مجموعه مدیریت شهری میتواند منجر به تدوین واقعی و عملیاتی تر این بودجه شود.
🔹وی با اشاره به اینکه سقف بودجه سال 1403 بایستی یک عدد و رقم واقعی از طرف شهرداری پیشنهاد شود تا از پیشنهاد لوایح جابجایی زود هنگام و بین راهی جلوگیری شود؛افزود: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام و زخمی بایستی بودجه کافی در نظر گرفته شود چرا که امروز پروژه های نیمه تمام و زخمی 10 ساله و چند ساله مردم را عصبانی و شورا و شهرداری را بی اعتبار کرده است.
🔹سخنگوی شورای اسلامی شهر اردبیل ادامه داد: بودجه های فرهنگی، ورزشی و آموزشی و تربیتی را باید هدف دار تعیین کنیم. یعنی اینکه لایحه بودجه سال آتی مسجد محور، محله محور و خانواده محور پیشنهاد شود چون سیرت و صورت شهر اسلامی به مساجد، مصلی و اماکن مقدس و زیارتگاهی آن شهر است که قلب فرهنگی شهر هستند ؛لذا فرهنگ قوی فقط با بودجه بیشتر قوی نمی شود بلکه باید بودجه را با برنامه محور و هدفمند تعیین کنیم تا تمامی شهروندان و جوانان بتوانند بهره ببرند.
🔹رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اردبیل تصریح کرد:شهرداری باید اولویت بندی و زمانبندی پروژه ها ی نیمه تمام را در لایحه پیشنهادی بودجه مشخص کند که متاسفانه تا کنون در تاریخ بودجه نویسی شهرداری به این مورد توجه نشده است.
🔹سلامت صفری با درخواست از شهرداری در مورد اتمام پروژه های عمرانی و ضرورت پاسخ اقناعی به اذهان عموم گفت؛ امروز نه مردم نه شورا و نه شهردار نمیدانند که تعدادی از پروژه های نیمه تمام چه زمانی به اتمام خواهند رسید که این اسیب باید رفع شود. برای نمونه زمان اتمام تملک باغ شریعت یا قره پاچا، احداث ایستگاه کار، خروجی محله شهریار، ساماندهی مراکز دفن زباله ، ساماندهی بالیخلی چای و رودخانه سلمان اباد، وصل شهرک ولیعصر و نیایش به میدان موذن زاده، ورزشگاه میر اشرف، تکمیل پل بسیج، تملک املاک پل اقا باقر ،احداث سوله ماشین آلات معلوم نیست چه وضعیتی دارند و چه زمانی به اتمام میرسند. اتمام این پروژه ها مطالبه مردم و اعضای شورای شهر است و درخواستم این است که این زمانبندی و اولویت بندی ها در دل و بتن و متن لایحه پیشنهادی بودجه حل شود.
🔹صفری افزود: این نیز جای سوال است که المان وحدت، هدایت ابهای سطحی، بازگشایی خیابان صدرالدین، تجهیز وسایل بازی و ورزش پارکها، برنامه توسعه ای شهرداری الکترونیک و ارتقا زیر ساخت های فناوری های نوین و نامگذاری محلات و پلاک های هوشمند کی تمام خواهد شد؟
🔹عضو هیئت رئیسه شورای شهر اردبیل با بیان اینکه طبق ماده 8 بند 2 قانون شورا بررسی شناخت کمبودهای و نیازهای اجتماعی بهداشتی و رفاهی شهر از وظایف شورا و شهرداری است؛گفت: یکی از مشکلات اساسی و نیازهای اساسی شهروندان خصوصا در مناطق کم برخوردار بحث فاضلاب شهری است. مشکل فاضلاب تاحدودی در حریم مرکزی شهر در سال گذشته و امسال حل شده ولی در حریم بیرونی شهر یعنی در مناطق کم برخوردر این مشکل لاینحل مانده است و مناطق گلمغان، ملا باشی، سلمان باد، کاظم اباد، اسلام اباد، کریم اباد، مهراباد، پناه اباد، سید اباد، احمدیه، نیار، جمشیداباد، ابراهیم اباد و همه مناطق کم برخوردار هنوز بدون انشعاب فاضلاب شهری هستند و هفته ای دوبار با کشیدن چاه فاضلاب هزینه مالی سنگینی بر اهالی تحمیل می شود. وضعیت بهداشتی این مناطق به مرحله تهدید آمیزی رسیده است ومردم از دست مسئولین خصوصا از آنهایی که قول داده اند و عمل نکرده اند عصبانی هستند.
🔹وی با اشاره به اینکه با یک مدیریت جهادی و انقلابی میتوان این مشکل را در دل بودجه 1403 حل کرد؛ افزود: نمونه این مشکل را در دور چهارم شورا حل کردیم. برای اولین بار بعد از 30 سال آب شرب تصفیه شده شهر را به همان مناطق وصل کردیم. در این مورد هم میتوان با رایگان کردن هزینه حفاری در این مناطق در بودجه سال 1403 و یا به حداقل رساندن این هزینه و ورود شرکت آب و فاضلاب به این موضوع،در این مناطق عملیات لوله گذاری و انشعاب را انجام داد و این مشکل را نیز حل کرد.
انتهای پیام/