قرارداد تیراژه سهمگین‌تر از ترکمن‌ چای است

پنجشنبه, 28 اسفند,1399

قرارداد تیراژه سهمگین‌تر از ترکمن‌ چای است

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر: 
قرارداد تیراژه سهمگین‌تر از ترکمن‌ چای است 
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اردبیل گفت: قرارداد پروژه مشارکتی تیراژه سهمگین‌تر از قرارداد ترکمن چای است و باید هر چه زودتر بساط این قرارداد برچیده شود. 
حبیب فتحی در جلسه رسمی شورای شهر اظهار کرد: پروژه تیراژه به یک پروژه نامبارک در شهر اردبیل تبدیل شده که سال‌هاست مردم انتظار به سرانجام رسیدن آن را دارند. 
وی به سرگذشت پرفراز و نشیب این پروژه و گله‌مندی اهالی اردبیل از توقف هشت ساله در اجرای این پروژه خبر داد و تصریح کرد: در چندین مرحله رایزنی با مسئولان شرکت تیراژه گستر کیش انجام شده اما کار به نتیجه نرسیده و ما همچنان مخالف الحاقیه و عقد قرارداد جدید با سرمایه‌گذار این پروژه هستیم. 
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اردبیل گفت: باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف این پروژه با پایان همکاری شهرداری با شرکت پروژه به انجام برسد تا پیش از این در برابر مردم شرمنده نباشیم. 
فتحی افزود: از سال 92 بیش از 108 هزار متر مربع زمین در اختیار سرمایه‌گذار این پروژه قرار گرفته به طوریکه قرار بود در کنار واگذاری زمین به ارزش 100 میلیارد تومان سرمایه‌گذار نیز سهم 100 میلیارد تومانی خود را در مرحله اول بیاورد اما از تقسیم سهم 21 درصدی به نفع شهرداری و 79 درصدی به نفع سرمایه‌گذار این پروژه همچنان متعجب هستیم. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد در الحاقیه جدید اجرای پروژه ادامه پیدا کند باید براساس قیمت‌گذاری جدید زمین و کارهایی که سرمایه‌گذار انجام داده،‌ سهم شهرداری به صورت مشخص افزایش یافته و امکان اجرای این پروژه با عدالت بیشتر فراهم آید. 
فتحی اضافه کرد: اینکه پروژه را 60 ماه دیگر به خاطر عدم انجام تعهدات بلاتکلیف به حال خود رها کنیم، ‌منطقی و عقلانی به نظر نمی‌رسد و بهتر است با بررسی کارشناسان رسمی دادگستری و محاسبه کارهای انجام شده در خصوص  قرارداد پروژه تیراژه را با سرمایه‌‌گذار شاهد باشیم . 
وی بیان کرد: قطعا در سال‌های آینده هیچ کس نمی‌تواند پاسخگوی افکار عمومی در مورد قرارداد مشابه ترکمن چای تیراژه با شهرداری اردبیل باشد و انتظار می‌رود هر چه سریعتر البته با بررسی دقیق مواد الحاقیه راه حلی مناسب برای اجرای شدن این پروژه در نظر گرفته شود. 
فتحی ادامه داد: سرمایه‌گذار این پروژه اهل کار و اجرای این پروژه به صورت توانمند نیست و بیش از این نباید اجرای این پروژه را معطل سرمایه‌گذاری کنیم که در هشت سال اخیر هیچ اقدامی مناسب برای به سرانجام رساندن این پروژه انجام نداده است. 
عضو شورای شهر اردبیل در ادامه با قدردانی از اعضای شورای شهر در برگزاری 30 جلسه برای بررسی لایحه و متمم بودجه اظهار کرد: امیدواریم با تصویب بودجه سال آینده شهرداری با توانی مضاعف‌تر در سنگر خدمت‌رسانی حاضر شده و متناسب با وضعیت اقتصادی نامناسب جامعه در حل مشکلات مردم گام بردارد. 
وی سال 99 را سال سخت برای شهرداری با وجود شیوع کرونا و تشدید تحریم‌ها اعلام کرد و گفت: امیدواریم در سال آینده با فروکش کردن بیماری کرونا و بهبود وضعیت اقتصادی در همه مناطق پنجگانه شهرداری اردبیل، طرح‌ها و برنامه‌ها به صورت کامل اجرایی شده و قدم در مسیر توسعه متوازن شهر اردبیل برداریم. 
فتحی تصریح کرد: باید شهری پویا و توسعه محور در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد و ما به تناسب شعار توازن منطقه‌ای باید بیشترین اهتمام را به حل مشکلات و نارسایی‌های مناطق محروم شهر اردبیل بگذاریم. 
وی افزود: پرداخت 32 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های مختلف شهری در مناطق پنجگانه نشان می‌دهد که ما در مسیر توسعه متوازن حرکت می‌کنیم و به نوعی این شعار در بودجه و اقدامات شهرداری و شورای شهر عملیاتی شده است. 
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اردبیل از احداث پارک دوم بانوان در منطقه میراشرف اردبیل خبر داد و خاطر نشان کرد: سال آینده کلنگ‌زنی این پارک را در محله کم برخوردار میراشرف شاهد خواهیم بود تا اهالی این منطقه بتوانند از فضای به وجود آمده در ارتقا سلامت و تفریحات سالم استفاده کنند. 
انتهای پیام/

Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x

اوقات شرعی

اذان صبح  
طلوع خورشید  
اذان ظهر  
غروب خورشید  
اذان مغرب  

آمار بازدید از سایت

کاربران آنلاین 13
1277
کلیه بازدیدها 992964
دی ان ان