به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهراردبیل به نقل از خبرگزاری فارس از اردبیل ، سالار شاکر در نشست اعضای شورای شهر اردبیل اظهار کرد: از برگزاری آیین استقبال از ماه رمضان برای اولین بار در اردبیل که کار ارزشمندی از سوی شهرداری اردبیل بود و با استقبال گرم و کم نظیر مومنان اردبیلی روبهرو شد قدردانی میکنیم.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایهگذاران و جلب مشارکت آنها در اجرای پروژههای مختلف بیان کرد: البته این حمایت و پشتیبانی به منزله دست و پا بسته عمل کردن شورا و شهرداری در مقابل سرمایهگذاران معنا پیدا نمیکند بلکه ما باید در کمیسیون مشارکت عالی سرمایهگذاری با دید وسیعتر و درستتر از ظرفیت سرمایهگذاران در اجرای پروژههای مختلف به ویژه با ایجاد رویکرد اشتغال و افزایش تولید و کارآمدی بیشتر استقبال کنیم.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر اردبیل گفت: ما نباید به هر بهانهای به سرمایهگذاری در شهر اردبیل تن بدهیم و یا بخواهیم در برابر خواسته سرمایهگذاران تسلیم شویم.
شاکر ضرورت توزیع عادلانه امکانات را نیز در سطح شهر در احداث فضاهای ورزشی و فرهنگی یادآور شد و افزود: در شهرک زرناس و محلههای اطراف آن مجموعههای ورزشی متعددی شکل گرفته و ضرورت دارد با توجیه سرمایهگذار اجرای پروژههای همچون دایر کردن فضاهای ورزشی برای رشتههای پرطرفدار را به مناطق اطراف شهر سوق بدهیم.
وی اظهار کرد: اینکه 590 میلیون تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی در مدت 10 سال استهلاک میشود هیچ موضوع حاشیهای برای آن نیست اما ضرورت دارد به گونهای در انعقاد قرارداد با سرمایهگذاران برنامهریزی کنیم تا به جای عهدهداری این امکانات مستهلک شده بعد از 10 سال به صورت نقدی منافع شهرداری مورد توجه قرار گیرد. رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر اردبیل تصریح کرد: در بودجه سالهای 93 و 94 قرار بود در چهار منطقه شهر اردبیل احداث زمین محلهای فوتبال و فوتسال را شاهد باشیم که تاکنون این پروژهها اجرایی نشده و انتظار میرود با احیای زمینهای فوتبال محلات فضای خوبی فراهم آید تا ورزش محلات نیز تقویت شود.
شاکر از معطلی پروژههای متعدد مشارکتی در اردبیل گلایه کرد و گفت: به جای عقد قرارداد با سرمایهگذاران جدید بهتر است پروژههای مشارکتی بر زمین مانده تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: البته همه این اظهارات دلیلی بر مخالفت ما با بحث سرمایهگذاری نیست اما لزومی ندارد که ما در عقد قرارداد با سرمایهگذاران خودمان را مکلف کنیم تا تجهیزات فرسوده و کارکرده را صاحب شویم چرا که چنین عقد قراردادهایی ناراحتکننده و غیرمنطقی به نظر میرسد.
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر اردبیل یادآور شد: به جای تصاحب این تجهیزات بعد از فرسودگی بهتر است منابع ریالی شهرداری افزایش یافته و زمینه توانمندسازی اقتصادی شهرداری فراهم آید.
شاکر ضرورت در نظر گرفتن طرح جامع شورابیل را در اجرای پروژههای سرمایهگذاری جدید یادآور شد و گفت: با پرهیز از خردهپروژههای اجرایی بهتر است پروژههای عمده سرمایهگذاری در مجموعه شورابیل مورد توجه شهرداری و مجموعه پرتلاش آن قرار گیرد.