به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر اردبیل، علیرضا پوستی در این نشست که عصر روز چهارشنبه هشتم آذر در محل سالن جلسات شورای شهر برگزار شد، طی سخنانی ضمن خیرمقدم گویی به حاضرین، اظهار کرد: تشکیل نشست های هم اندیشی با نمایندگان محترم دولت و مجلس می تواند زمینه خدمت رسانی هرچه مطلوب تر به مردم شریف اردبیل از سوی نمایندگان پارلمان محلی این شهر را فراهم نماید.
رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل مشکل اصلی اردبیل را فقدان یک بررسی جامع از داشته ها و نداشته های این شهر عنوان کرد و افزود: در بحث توسعه شهر و استان قدم های زیادی در عرصه هایی همچون صنعت و کشاورزی برداشته شده است، اما متاسفانه در ارتباط با صنعت گردشگری و توریسم که اصلی ترین ظرفیت توسعه پایدار در استان اردبیل محسوب می شود، توجه چندانی بعمل نیامده است.
وی مصمم بودن اعضای دور پنجم شورای اسلامی شهر برای تبدیل نمودن شهر اردبیل به قطب گردشگری منطقه و کشور را یادآور شد و تصریح کرد: با دنبال کردن این هدف می توانیم گام های جدی تری در راستای توسعه پایدار شهر و استان اردبیل برداریم.
پوستی در ادامه سخنان خود با ارائه راهکارهای پیشنهادی شورای اسلامی شهر اردبیل در جهت توسعه صنعت گردشگری این شهر، اظهار کرد: برنامه ریزی در راستای برگزاری هدفمند جشنواره های مختلف با تکیه بر توانمندی ها و پتانسیل های بومی اردبیل نظیر جشنواره عسل و … و همچنین برگزاری همایش های ملی و بین المللی در ارتباط با چهره های شاخص فرهنگی، مذهبی، علمی و ورزشی استان در این شهر می تواند در تحقق اهداف ما برای رسیدن به توسعه مطلوب گردشگری شهر و استان اردبیل موثر واقع شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل با تاکید بر اینکه همچنان در امر توسعه زیرساخت های گردشگری نظیر احداث هتل و اقامت گاه ها با کمبودهای جدی مواجه هستیم، بیان کرد: پیشنهاد می کنیم با توجه به وجود خانه های متعدد تاریخی و آپارتمان های خالی در سطح شهر، می توانیم از ظرفیت این خانه ها و آپارتمان ها در قالب “خانه هتل” و “هتل آپارتمان” در جهت جبران این مشکل و رفع دغدغه دیرینه کمبود هتل در اردبیل بهره برداری کنیم.
وی تقویت بحث گردشگری شهری در داخل شهر اردبیل را از دیگر راهکارهای مهم در راستای توسعه صنعت توریسم اردبیل دانست و تاکید کرد: استفاده از پتانسیل های طبیعی و جاذبه های مهمی همچون باغ بزرگ واقع در حدفاصل میدان بسیج تا میدان ارتش یا زمین پادگان ارتش می تواند صنعت گردشگری شهر اردبیل را با سرعت بیشتری متحول کند.
پوستی، “توریسم درمانی” را از دیگر ظرفیت های در غفلت مانده گردشگری اردبیل برشمرد و گفت: پیش از این با حضور اتباع کشور جمهوری آذربایجان در شهر اردبیل جهت بهره مندی از خدمات درمانی فرصت مناسبی پیش روی صنعت توریسم درمانی استان قرار داده بود که این روند به دلایلی با مشکلاتی مواجه شد و کاهش حضور میهمانان خارجی جهت دریافت خدمات درمانی در سطح استان هستیم که باید این موضوع آسیب شناسی شده و ایرادات کار برطرف شود.
وی ادامه داد: با وجود ورود بیش از ۷ میلیون گردشگر به طور سالیانه به استان اردبیل، طبق بررسی های صورت گرفته و به طور متوسط ماندگاری هر گردشگر در داخل شهر اردبیل به کمتر از ۲۴ ساعت می رسد که این یک آسیب جدی بوده و رفع آن نیازمند برنامه ریزی های دقیق است.