علیرضا سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: طرح مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک اردبیل بعد از پشت سر گذاشتن مراحل مختلف و فازهای مطالعاتی و بررسیهای کارشناسی به شرایط نهایی تصویب رسیده و قرار است در این زمینه احداث چندین روگذر، زیرگذر، یک طرفه کردن خیابانها و احتمال زوج و فرد کردن خودروها، ساماندهی برنامههای حمل و نقل عمومی را به همراه اصلاح پیادهروها شاهد و ناظر باشیم.
وی ایجاد مرکز کنترل ترافیک و بکارگیری سیستم هوشمند کنترل ترافیک را با اهداف تمرکززدایی از مرکز شهر جزو برنامهها و رویکردهای طرح جامع ترافیک و حمل و نقل شهرداری اعلام کرد و گفت: در سال جدید تلاش خواهیم کرد با بازگشایی خیابانها و برخی تدابیری که در این حوزه اندیشیده میشود مشکلات و معضلات در این بخش به حداقل برسد.
رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر اردبیل مهمترین مشکل عمران شهری و ترافیک شهر اردبیل را مسئله فرهنگی اعلام کرد و گفت: این مشکلات و معضلات عمران شهر اردبیل در ابعاد مختلف مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته و این نتیجه حاصل شده است که مهمترین مشکل و معضل در این حوزه مسئله فرهنگی است که باید با یک نگاه درست و واقعبینانه فرهنگ شایسته زیستن مورد توجه قرار گیرد.
سلیمانی ادامه داد: در حوزه مهندسی ما قبل از اینکه تنها کار مهندسی انجام بدهیم به عنوان یک شهروند در این شهر زندگی میکنیم و باید در حوزه کاری و تخصصی خود از سه ضلع مثلث کار حرفهای، درآمد اقتصادی و مسئولیت شهروندی به ضلع مسئولیت اجتماعی، فرهنگی و شهروندی نیز توجهی جدیتر داشته باشیم.
وی بیان کرد: نباید به خاطر درآمد اقتصادی و منفعت شخصی، محیطزیست و حقوق شهروندی زیر پا گذاشته شود بنابراین در این شهر با مشکل فرهنگی روبهرو هستیم که اگر چارهای برای حل این مشکلات اندیشیده نشود محال است در سایر حوزهها مشکلات و نارساییها برطرف شود.
عضو شورای شهر اردبیل افزود: در مقوله ترافیک نیز قاعده چنین است که اگر در تمام خیابانها و معابر زیرگذر و روگذری احداث کنیم اما به مقوله فرهنگ قوانین ترافیکی توجهی نداشته باشیم مسئله ترافیک در شهر کاهش نیافته و به حداقل نمیرسد.
سلیمانی عنوان کرد: حل مشکل ترافیک شهر اردبیل نیازمند اجرای طرح مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک شهر اردبیل است که اگر به خوبی اجرا شود بخش عظیمی از مشکلات و معضلات برطرف خواهد شد.
وی ضرورت هماهنگی دستگاههای خدماترسان را در انجام یک مدیریت واحد شهری ضروری خواند و گفت: همه ادارات از قبیل آب و فاضلاب، برق، گاز و مخابرات و نهادهای خدماتی و حتی پلیس راهور باید با شورا و شهرداری هماهنگی داشته باشند تا فرایند کارها مطلوب و ضعفها و معایب نیز برطرف شود.