اصلاح بودجه 1400 شهرداری به ضرر برخی از حوزه های مهم تمام شد / کاهش بودجه فرهنگی و بهداشتی زیان های جبران ناپذیری را بهمراه خواهد داشت
🔻رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اردبیل کاهش بودجه برخی از حوزه های مهم در اصلاحیه جدید بودجه شهرداری را عامل بروز آسیب های جبران ناپذیر در آینده قلمداد کرد.
🔹️سلامت صفری در هفدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اردبیل با تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته مادر و زن و همچنین تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر در خصوص الحاق متمم و اصلاح بودجه سال 1400 شهرداری اردبیل اظهار کرد: در بطن این اصلاحیه نوعی بی عدالتی احساس می شود چرا که بودجه در بحث تملک ها و تحقق خدمات الکترونیک به رغم اینکه شورا بر افزایش بودجه موارد یاد شده تاکید دارد، در اعتبارات این بخش ها کاهش 40 درصدی مشهود است.
🔹️وی افزود: این کاهش بودجه که در برخی از بخش ها خصوصا در بخش خدمات الکترونیک اعمال شده باعث خواهد شد شهرداری به سمت اداره سنتی شهر پیش برود که هزینه های بالایی را برای شهروندان بر جای خواهد گذاشت و سرعت روند خدمات رسانی را کاهش خواهد داد.
🔹️رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اردبیل از کاهش بودجه بهداشت و سلامت نیز گلایه کرد و گفت: بجای اینکه برای خروج از بحران کرونا و توسعه خدمات رسانی به شهروندان در حوزه سلامت اعتبارات این بخش افزایش یابد متاسفانه بودجه سلامت از یک میلیارد و 700 میلیون تومان به 300 میلیون تومان نزول کرده که به نوبه خود آسیب و تهدیدی جدی برای سلامت شهر و شهروندان خواهد بود.
🔹️صفری بیان کرد: متاسفانه علاوه بر کاهش بودجه شهرداری در بخش سلامت شاهد کاهش بودجه در حوزه فرهنگی نیز هستیم بطوری که اعتبارات این بخش از 7 میلیارد و 400 میلیون تومان به یک میلیارد و 900 میلیون تومان تقلیل یافته که با این شرایط بوجود آمده فرهنگ و سلامت که از شاخصه های مهم در تحقق شهری سالم می باشند فدای اولویت های دیگر خواهند شد.
🔹️این عضو شورای شهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود ضعف های جدی در سرویس های بهداشتی شهر اردبیل بیان کرد: شهروندان اردبیلی سالیان متمادی با این مشکل مواجه بوده اند و همچنین مسافران و گردشگران نیز با ورود به شهر اردبیل متوجه این مشکل اساسی می شوند که باید با اتخاذ تصمیمات جدی مشکل سرویس های بهداشتی برای همیشه حل و فصل شود.
🔹️عضو شورای شهر اردبیل افزود: برای افزایش تعداد سرویس های بهداشتی در سطح شهر می توانیم از پتانسیل مساجد و اماکن عمومی متمرکز در مرکز شهر استفاده کنیم و به صورت مشارکتی اقدام به احداث سرویس ها و بهسازی سرویس های قدیمی شود.
🔹️صفری گفت: یکی دیگر از راه هایی که برای رفع این معضل وجود دارد تامین کانکس های سیار و تعبیه آن در مناطق مختلف شهر می باشد که در این صورت هزینه تمام شده آن نیز به مراتب از ساخت سرویس بهداشتی با مصالح و به روش سنتی کمتر خواهد بود.
انتهای پیام//