پنجشنبه, 09 اردیبهشت,1395
دبیر شورای شهر اردبیل: بدون برنامهریزی مدیریت شهری بیمفهوم است/ نبود هدفگذاری مشخص در بودجه سال آینده اردبیل دبیر شورای اسلامی شهر اردبیل گفت: بدون برنامهریزی دقیق هر حرکت و اقدامی در مجموعه مدیری
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر اردبیل به نقل از خبرگزاری فارس از اردبیل، ناصر ناطقدرآبادی در مراسم گرامیداشت روز شورا در اردبیل اظهار کرد: ذات و ماهیت حرکت مقبول و پسندیده در یک مدیریت مطلوب برنامهریزی درست براساس منابع و داشتههایی است که باید بر همین محور کارها به انجام برسد.
وی تصریح کرد: ما محدودیتهای بودجهای را نمیتوانیم دلیلی بر تبعیض در ارائه خدمات در بین مناطق شهری بدانیم.
دبیر شورای شهر اردبیل با بیان اینکه ما باید براساس یک برنامهریزی و استراتژی درست به عنوان یک رویکرد و راهبرد اصلی هدفگذاریها و برنامهریزیهایمان را درست و منطقیتر انجام دهیم، گفت: بودجه سال 95 شهرداری جوابگوی نیاز شهر و شهروندان نیست و محدودیتهایی که در بودجه و برنامهریزی تعریف شده با اسناد بالادستی هیچ همخوانی ندارد و به نظر میرسد روح حاکم بر برنامه سال آینده یک نگاه غیرکارشناسی و غیرعلمی است.
ناطقدرآبادی افزود: روشهای علمی در نیازسنجیها و تشخیص درست نیاز مناطق در بودجه سال آینده به کار گرفته نشده است.
وی با بیان اینکه بودجه سال جدید فاقد اصول برنامهنویسی و رویکرد مشخص است، بیان کرد: برنامه موجود جوابگوی نیاز شهر اردبیل نیست و در این زمینه باید درست و منطقیتر تصمیمگیری شود.
ناطقدرآبادی به دو مؤلفه و شاخص توسعه پایدار اشاره کرد و ادامه داد: وجود طرح و برنامه و رویکرد اصولی در توسعه شهری متناسب با اسناد بالادستی مورد توجه و دقت نظر است.
دبیر شورای شهر اردبیل با یادآوری اینکه ما بدون یک طرح و برنامه مدون حرکت میکنیم که این حرکت ما حرکت در تاریکی بدون چراغ و روشنایی است، عنوان کرد: در حوزه سیما و منظر شهری در بودجه سال آینده هیچ گونه هدفگذاری مشخص و طرح جامعی دیده نمیشود و اکثر طرحها نیز دیمی و بدون نگاه علمی و کارشناسی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در حوزه توسعه فضای سبز و اجرای طرح جامع مدیریت حمل و نقل و ترافیک نیز در بودجه سال آینده نگاه واقعبینانه همراه با توجه به اسناد بالادستی انجام نشده به طوریکه به نظر میرسد آمارهای ارائه شده با واقعیتها مطابقت ندارد و برنامه از واقعیتها فاصله گرفته است.
ناطقدرآبادی گفت: مناطق حاشیه و محروم شهر نیازمند بودجه بیشتر برای قرار گرفتن در مسیر توسعه هستند چرا که با شعار نمیتوان شهری را ساخت و توسعه شهر نیازمند برنامه علمی و عملیاتی است نه سرفصلها و عناوین غیرعملیاتی که عدهای بر آن تاکید میکنند.
وی ضرورت افزایش بودجه عمرانی و فرهنگی را در قالب پروژههای تعریف شده در مناطق محروم یادآور شد و افزود: در مجموع بودجه سال آینده فاقد نیازسنجی علمی و استراتژیکی درست است و هیچگونه بهرهگیری از روشهای علمی بودجهنویسی در آن مشاهده نمیشود.